Houben Paardenvoer verdeelt Subli, Masters en Voermeestersverdeler van Subli Seniores Priores

Het volledige assortiment paardenvoer en verzorgingsproducten


Houben Paardenvoer: de winkel voor paardenvoer in België

De paardenspecialist

Raf Houben, eigenaar van Houben Paardenvoer, groeide op met pony's. Nog voor hij kon lopen, zat hij al op zijn eigen pony.
Ondertussen heeft hij een succesvolle fokkerij en springstal 'Farasohof'. Hij geeft les, is ervaren in het rijden van jonge paarden én verkoopt paardenvoer. Ook heeft hij de prachtige dekhengst Quality Gold op stal staan.
Kortom: Raf is een echte paardenkenner.

Bij hem koop je geen paardenvoer, je krijgt er advies om het beste uit je paard te halen. Hij bekijkt elke situatie en elk paard individueel om zo tot de beste voer samenstelling te komen. Raf denkt met je mee voor de beste voeroplossing.

Ons verhaal

Na een zoektocht naar het ideale voer voor zijn eigen paarden, kwam Raf uit bij het merk Subli. Op stal Farasohof wordt er al enkele jaren Subli Seniores Priores en merriebrok gevoederd en ook de sportpaarden staan tegenwoordig in topconditie met dit voer!

Het merk Subli was echter niet beschikbaar in Limburg en slechts zeer beperkt beschikbaar in België waarop Raf besloten heeft om zelf verdeler te worden van de merken Subli, Masters en Voermeesters.

 

Hoe bestel ik?

Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Klik door naar het product van je keuze, plaats het aantal zakken in he winkelmandje en kies de verzendwijze (of kies voor afhaal). Ben je een bedrijf en heb je een factuur nodig? Geen probleem! Ook dat kan je doorgeven bij betaling. Je ontvang meteen een BTW-factuur in je mailbox. Betalen kan trouwens heel eenvoudig via bancontact.

Onze merken

Houben Paardenvoer is verdeler van Masters, Subli en Voermeesters in België.
We verkopen onder andere de Subli Seniores Priores, Subli merriebrok, Subli dieetmix, Subli basismuesli, Subli mineralenbikkels, Subli Smikkels, Subli Omega 369 mix, Masters basissport, Masters excellent, Voermeesters Sereen, Pippa shampoobars en vele andere producten voor paarden.

In het assortiment van Houben Paardenvoer vind je voeders voor elk paard of pony. Sportpaarden of sportpony's, oude paarden, opfok, veulens, drachtige merries, manegepaarden of manegepony's. We hebben paardenvoeders voor elk type paard of pony en voor elk budget.

Onze werkwijze

Houben Paardenvoer is zoveel meer dan een webshop met voer en verzorgingsproducten.

Uiteraard kan je ervoor kiezen om online te bestellen. Afhankelijk van de grootte van de bestelling kunnen je producten via pakketdienst verzonden worden of komen wij zelf bij jou leveren.

Je kan dus bij ons terecht voor de allerkleinste bestellingen, maar ook voor paletten, big bags of silovoer staan wij voor je klaar.

In regio Herk-de-Stad (20 km) garanderen wij gratis levering vanaf 40 €. Vanaf 250 € gratis levering in de ruime regio rond Limburg.
Neem zeker eventjes contact op. We doen ondertussen heel wat routes doorheen België en misschien ligt jouw stal wel op onze route?

Iets nodig wat niet op onze webshop te vinden is? Neem gerust contact op! De website toont namelijk maar een selectie.