Subli Seniores Priores

Vraag gratis je staaltje Subli Seniores Priores aan

De goedkoopste slobber is de Subli Seniores Priores

Op zoek naar een heerlijke dikmaker voor je paard? Dan is de Subli Seniores priores ideaal. Het is een complete krachtvoer én ruwvoer vervanger én dat voor maar 13 € per 20 kg. Een zachte slobber die graag en makkelijk gegeten wordt. Ook door paarden met een slecht gebit. Je ziet al een resultaat na enkele weken: de paarden zien er duidelijk ronder en gezonder uit. 

Daarnaast is het ook een lekkere slobber als extraatje voor je sportpaard of sportpony. Ze worden er niet hevig van en het is goed voor de maag. Het is ook super handig om supplementen of electrolyten door te mengen of om ervoor te zorgen dat je paard op wedstrijd voldoende vocht / water opneemt. 

 

Subli Seniores Priores moet geweekt gevoerd worden. Indien jouw paard of pony niets anders meer kan eten, dien je 1 kg Subli Seniores Priores per 100 kg gewenst lichaamsgewicht te voeren. Per 1 kg Seniores Priores moet ± 3 liter water toegevoegd worden. Laat dit gedurende 4 uur weken.

 

De Subli Seniores Priores is steeds verkrijgbaar in zakken van 20 kg. Je betaalt hiervoor slechts 13 € per zak. Wil je graag eerst helemaal gratis proberen? Geen probleem je kan gratis een staaltje Subli Seniores Priores krijgen bij Houben Paardenvoer. 
Ben je grote fan van de Subli Seniores Priores? Deze slobber is ook verkrijgbaar in big bags van 1000 kg. 

gratis Subli Seniores Priores