Seniores Priores

Seniores Priores: het voer voor het magere paard

Het best verkochte voer is de Seniores Priores

Op zoek naar een heerlijke dikmaker voor je paard? Dan is de Seniores Priores ideaal. Het is een complete krachtvoer én ruwvoer vervanger. Een zachte slobber die graag en makkelijk gegeten wordt. Ook door paarden met een slecht gebit. Je ziet al een resultaat na enkele weken: de paarden zien er duidelijk ronder en gezonder uit. 

Daarnaast is het ook een lekkere slobber als extraatje voor je sportpaard of sportpony. Ze worden er niet hevig van en het is goed voor de maag. Het is ook super handig om supplementen of electrolyten door te mengen of om ervoor te zorgen dat je paard op wedstrijd voldoende vocht / water op heeft.

Seniores Priores moet geweekt gevoerd worden. Indien jouw paard of pony niets anders meer kan eten, dien je 1 kg Seniores Priores per 100 kg gewenst lichaamsgewicht te voeren. Per 1 kg Seniores Priores moet ± 3 liter water toegevoegd worden. Laat dit gedurende 4 uur weken.

 

De Seniores Priores is steeds verkrijgbaar in zakken van 20 kg. Wil je graag eerst proberen? Geen probleem je kan gratis een staaltje Seniores Priores krijgen bij Houben Paardenvoer. 
Ben je grote fan van de Seniores Priores? Deze slobber is ook verkrijgbaar in big bags van 1000 kg. 

Seniores Priores