• Webshop paardenvoer: ook voor kleine bestellingen!
  • Springpaarden fokkerij: steeds talent te koop!
  • BWP hengst Quality Gold: een echt top karakter!

Subli Senior Priores

De Senior Priores is een echte dikmaker

Het best verkochte paardenvoer is de Senior Priores van Subli

Op zoek naar een heerlijke dikmaker voor je paard? Dan is de Subli Senior Priores ideaal. Het is een complete krachtvoer én ruwvoer vervanger. Een zachte slobber die graag en makkelijk gegeten wordt. Ook door paarden met een slecht gebit. Je ziet al een resultaat na enkele weken: de paarden zien er duidelijk dikker en gezonder uit. 

Daarnaast is het ook een lekkere slobber als extraatje voor je sportpaard of sportpony. Ze worden er niet hevig van en het is goed voor de maag. Het is ook super handig om supplementen of electrolyten door te mengen of om ervoor te zorgen dat je paard op wedstrijd voldoende vocht / water opneemt. 

 

Senior Priores moet geweekt gevoerd worden. Indien jouw paard of pony niets anders meer kan eten, dien je 1 kg Subli Seniores Priores per 100 kg gewenst lichaamsgewicht te voeren. Per 1 kg Senior Priores moet ± 3 liter water toegevoegd worden. Laat dit gedurende 4 uur weken.

 

De  Senior Priores van Subli is steeds verkrijgbaar in zakken van 20 kg. Je betaalt hiervoor slechts 13 € per zak. Wil je deze dikmaker eerst gratis proberen? Geen probleem je kan gratis een staaltje Senior Priores krijgen bij Houben Paardenvoer. 
Ben je grote fan van de Senior Priores van Subli? Deze slobber is ook verkrijgbaar in big bags van 1000 kg. 

Senior Priores